Friday, December 2, 2011

HAMSTERS

hi blogger sekalian .
hari ni saya ma BF saya beli hamster . 1 pasang kami beli . kiut dorang . suka sangat-sangat . macam mau cubit-cubit jak owh . colour grey putih ma kuning2 putih kli tu , haha . ada garis lurus di belakang dorang . first , mau beli 1 ekor jak sebab mau save bajet . time kami smpai sna yang colour kuning2 putih tu aktif gila dia lari sana lari sini . yang satu tu tido pemalas . haha . sekali fikir-fikir beli lh 1 pasang sebab kecian tu satu yang colour grey putih tiada kawan lagipun kiut jga . beli hamster ma mamam dorg . tia tau jantan ka betina tu tauke pn tia tau ne . pnya lah . haha . memang hari tu lagi plan mau beli hamster tapi tidak jadi jak no money bh pa tidak . kami beli cage dia jak dulu spya senang nanti . and hari-hari ni yang di tunggu pun tiba . haha .

tidak jinak ne dorang . tidak biasa ma suasana baru kali . kena pegang jak terkejut ne . ish3 . hari ni BF saya yang jaga dorang . tadi petang kami webcam lah c BF kasi jealous2 ne . jinak da tu colour grey putih . ee . kin geram . haha . pandai c BF kasi jinak ar .. haha . yang colour kuning putih pn owkay da . hahaha . terkejut nampak tuan baru kali first2 tu . c BF cakap yang colour grey putih tu jantan knuk sbb da biji dia ckp . haha . yang colour kuning putih betina . owkay , bh mna jak lah . haha .

nama dorang ? emm . haha . bukan saya yang bagi nama c BF yang bagi nama . tidak pandai saya kaC nama ne . yang colour grey putih nama dia GRAY . yang colour kuning putih GRINY . haha . kiut kan .. perasan jak ne bh .

5 comments:

Cathy said...

so sweet. :) Nana, sa mw tngk hamster kmu. :D

ShaDriNa :) said...

haha . bh nnt lh sy upload . jn kc tgk org len ar .. haha xD

Cathy said...

blh bh klw kw, haha. :D ty

ShaDriNa :) said...

haha , sdh sy upload . jn lpa chck ar .. haha .

Cathy said...

ok :)